+47 48228334
HomePersonvernregler

Personvernregler

Personvernregler

For å bestille hos Lofoten Bed&Breakfast kreves det at den som bestiller oppgir fullt navn, telefonnummer, adresse og e-post. For gruppebestillinger kreves det fullt navn på alle gjester.

Vi er et resepsjonsløst overnattingssted som kun bruker online betaling som betalingsmåte. Vi oppbevarer altså ingen betalingsinformasjon i våre systemer.

Navn må vi ha i tilfelle brann, da en fullstendig liste med fullt navn på alle gjester i bygget skal fremlegges ved evakuering.

Telefonnummer må vi ha for å kunne sende ut innsjekkingsinformasjon på sms.

E-post må vi ha for å kunne sende ut betalingslink, innsjekkingsinformasjon og kvittering.

Adresse ber vi om for å kunne lage en kundedatabase med kjapp behandling av gjester som booker hos oss flere ganger.

Vi bruker et skybasert PMS-system og lagrer ingen opplysninger fra vår kundedatabase på PC’er eller i papirformat.

Dersom det er ønskelig at vi sletter kundeinformasjon etter et opphold, vennligst ta kontakt på booking@lofotenbedandbreakfast.no

 

Fakturering

Dersom det er blitt gjort avtale om fakturering vil det bes om nødvendige opplysninger for å kunne utstede en faktura ihht gjeldende regler. Fakturainformasjonen vil bli lagret automatisk i vår skybaserte kundedatabase.

 

Tilgang til personopplysningene

Det er kun de personene som har direkte nytte av personopplysninger som får dette. Renholdspersonalet har begrenset informasjonstilgang hvor navn på gjest og navn på tildelt rom er synlig. Resterende informasjon har kun daglig leder og regnskapsmedarbeider tilgang til.

 

Sikring av personopplysningene

Alle medarbeidere har sin egen innlogging med personlig passord. Det skal således ikke være mulig for uvedkommende å få hånd om personopplysninger.

Alle PCer som er i bruk i firma er beskyttet med passord som kun er tilgjengelig for de som har konkrete arbeidsoppgaver på den gitte PC

Hvert dataprogram som inneholder personopplysninger er beskyttet med passord som kun er tilgjengelig for de som har konkrete arbeidsoppgaver i det gitte dataprogram.

© 2016: Lofoten Bed & Breakfast, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress