+47 48228334
HomeBruksvilkår

Bruksvilkår

Følgende kort kan benyttes til betaling:

maestro nyjcb-smallpngvisa-electron-smallpngvisa-smallpng

Foretaksinformasjon utleier:
Lofoten Bed & Breakfast AS
Org.nr 917630062 MVA Foretaksregisteret

Kontaktdetaljer:
Lofoten Bed & Breakfast AS
Reineveien 55
8390 Reine
Norge

www.lofotenbedandbreakfast.no
booking@lofotenbedandbreakfast.no
Tlf:+47 48228334

Leievilkår

Hotellet bruker et nettbasert booking-betaling- og inn/utsjekksystem. Det finnes ikke bemannet resepsjon. Adgang til hotellentré og rom eller rorbu fås via kode. Koden får du tilsendt automatisk via sms og epost på ankomstdag.

Produktinformasjon
Overnattingsstedet leier ut rom, leiligheter og rorbuer av forskjellige typer. I booking av overnattingsenhet inngår sengetøy, håndklær og sluttvask. Ved lengre opphold vil det bli skiftet sengetøy og håndklær hver 5. dag. På Lofoten Bed & Breakfast på Reine er enkel frokost inkludert.

Priser
Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se nettsiden www.lofotenbedandbreakfast.no for kontinuerlig oppdaterte priser.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold!

Salgs- og leveringsbetingelser
Det sendes ut en sms og epost med kode på innsjekkdato. Overnttingsenheten(e) reserveres umiddelbart etter at bestilling er gjennomført. Du vil motta en ordrebekreftelse. Dette gjøres ved at en epost sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode.

Betaling
Vi krever full betaling 14 dager før ankomstdato. Betaling gjøres online, enten via en betalingslink som gjøres tilgjengelig for deg 18 dager før oppholdet eller via bookingkanalen. Ønsker du faktura, må du avtale det FØR gjennomføring av booking. For grupper gjelder andre vilkår.

Gruppebestillinger

I tilfelle av gruppebestillinger (3 rom eller mer) krever vi et depositum på 20% av bookingverdi innen 3 dager. Depositumet refunderes ikke. 12 uker før ankomstdato skal 100% av bookingverdi være innbetalt. Er bookingen gjort senere enn 12 uker før innsjekkdato, skal full betaling utføres innen 3 dager, men allikevel ikke senere enn innsjekksdagen.   

Personopplysninger
Lofoten Bed & Breakfast AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Lofoten Bed & Breakfast AS blir betalingen behandlet av DIBS/TELLER. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling
Om du skulle ønske å avbestille oppholdet må dette gjøres 14 dager før oppholdet. Avbestilling på opphold som ikke er bestillt/avbestilt gjennom andre kanaler må sendes skriftlig til booking@lofotenbedandbreakfast.no, merkes med “Avbestilling” og orderenummer fra kvittering på bookingen det gjelder.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Lofoten Bed&Breakfast skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Lofoten Bed&Breakfast vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol på hotellets fellesområder. Mat skal kun tilberedes i de enheter der kjøkken er tilgjengelig. Kun husets utstyr skal benyttes.

Husregler
Det er ikke tillatt å slippe andre personer inn på hotellromsavdeling eller rommet enn de som er oppført som beboere på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med hotellet på forhånd. Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer.

Kjæledyr er ikke tillatt.

Røyking er ikke tillatt, verken på rom eller på hotellets fellesområder.

Brudd på Bruksvilkårene kan medføre at nøkkelkoden din gjøres ugyldig og vil medføre en tilleggsavgift på inntil NOK 2500,-

© 2016: Lofoten Bed & Breakfast, All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress